Teistmoodi IT

Kõige rohkem paistis mulle silma Xbox'i kontroller ehk Xbox adaptive controller, mis on spetsiaalselt mõeldud puuetega inimeste jaoks. Kuna olen ise ka suur mänguhuviline, siis on mul heameel näha, et ka erivajadustega lapsed/täiskasvanud saavad mängumaailmast osa võtta. Nagu ka nimi ütleb, siis kontroller on kohanemisvõimelisem kui tavaline Xbox'i kontroller.

Kontrollerit on võimalik ühendada erinevate nuppude, lülitite ja muude vidinatega - you name it. Iga kontroller omab tavalise kontrolleri mingit kindlat nuppu (Y, X, B, A, RB jne). Xbox'i enda kontrollerit on võimalik kohandada vastavalt mänguri soovile - mis mingi nupp teeb. Xbox'i kontrollerit saab kasutada Xbox One'i, Xbox Series XS'i kui Windows 10-ga. 

Kontroller tundub olevat väga asjakohane ja on võimeline pakkuma paremat gaming experience'i paljudele erivajadustega inimestele. Internetis tuultes jäi mulje nagu saaks kõiki mänge mängida sellise kontrolleriga. Pigem takistuseks võib jääda mänguri enda võimekus. 5 + sellele vennale, kes sellise vägava aparaadi valmis tegi.



Kasutatud kirjandus:

Xbox Adaptive Controller | Xbox

Xbox Adaptive Controller | Cerebral Palsy Foundation (cpresource.org)

Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

IT-juhid

Arendus- ja ärimudelid